Projecció de “Silvered Water-Syria Self Portrait” al Cineclub de Vic, dins del Festival Protesta

Silvered_Water_Syria_Self_Potrait_film

El documental “Silvered Water-Syria Self Potrait” es projectarà aquest dimarts dia 20 d’octubre al Cineclub de Vic dins del marc del Festival Protesta. La projecció comptarà amb l’assistència de Paco Poch, distribuïdor del film i director de Màster en Producció Cinematogràfica (UVIC-UCC),  que presentarà la sessió i conduirà el debat.

Silvered_Water_Syria_Self_Potrait_filmA Síria, els usuaris de YouTube filmen i moren cada dia. D’altres maten i filmen. Desde París, Ossama Mohammed només pot filmar el cel i muntar les imatges que troba a Youtube, resignant-se a la impotència que li crea distància que el separa del seu país i de tot el que hi està passant. Fins que un dia rep un missatge de Wiam Simav Bedirxan, una jove cineasta Kurda d’Homs, que li escriu a través del xat: “Si la teva càmera fos a Homs, què filmaries?” Així és com neix aquest documental: de la trobada entre una dona valenta que resisteix l’infern d’Homs, càmera en mà, y d’un cineasta sirià refugiat a París.

“Silvered Water-Syria Self Portrait” està construït a partir d’imatges gravades pels seus mateixos protagonistes, ja siguin víctimes o botxins. La majoria són imatges enregistrades amb telèfons mòbils, escenes cruentes i sovint insuportables. Un documental demolidor, tant sagnant i commovedor com terriblement necessari.

La projecció es farà el 20 d’octubre a les 22h al Cineclub de Vic  (Espai ETC, Passeig de la Generalitat, 46)  i s’emmarca dins de la 3ª Edició del Festival Protesta, per la qual cosa tota la recaptació es destinarà a la campanya Projecció Solidària amb els Refugiats, que promou la Federació Catalana de Cineclubs.

La sessió comptarà amb la presencia de Paco Poch, distribuïdor del film i director de Màster en Producció Cinematogràfica de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, que conduirà el debat.

Logo_negatiu_màster_producció_cinematogràficaA més a més, al cineclub hi podreu trobar informació sobre el Màster en Producció Cinematogràfica i Paco Poch us podrà resoldre qualsevol dubte que tingueu sobre el curs.

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s