Màster en Producció Cinematogràfica

Formació_continua_Universitat_VicMallerich Films coorganitza un Màster en Producció Cinematogràfica amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

El Màster en Producció Cinematogràfica té la voluntat de facilitar al participant les eines que li permetin la producció de pel·lícules òptimes i el desenvolupament dels productors cap a “estils” viables. Per això, compta amb un equip docent internacional, format per professionals experts en cada disciplina, acadèmics i productors en actiu que aportaran les seves experiències brindant a l’estudiant una àmplia xarxa de contactes i la possibilitat d’impulsar la seva pròpia línia de producció.

Màster_Producció_Cinematogràfica_Paco_Poch

Logo_negatiu_màster_producció_cinematogràfica

Europa i Amèrica (Llatina, principalment) és el decorat en el qual transcorreran els casos produïts, permetent el coneixement d’aquests mercats i de les possibles formes de col·laboració en l’àmbit de les coproduccions.

Va adreçat a estudiants i a professionals del sector audiovisual interessats en la producció de pel·lícules de mig i baix pressupost, telefilms i llargmetratges documentals, per tenir una visió sobre les eines de producció, finançament i marketing actuals.

Les sessions presencials tindran lloc a Barcelona.

El programa s’estén del 25 de gener de 2015 al 15 de juliol de 2016, i les sessions presencials tindran lloc de dilluns a dijous, de les 16:30h a les 20:30h (16 hores a la setmana).

Podeu trobar tota la informació sobre el programa, el professorat, matrícules i beques en el següent enllaç:

MÀSTER EN PRODUCCIÓ CINEMATOGRÀFICA

Coorganitza:

U_Vic_CC_petit


mallerich_films_paco_poch

En col·laboració amb:

logo_université_montpellier_paul_valery

acadèmia_cinema_català

Anuncis